Word nu lid van de oranjevereniging!

Antwoorden en uitslag fotopuzzeltocht

Zaamslag 70 jaar bevrijd

Vrijdag 19 september

Om 20:00 een herdenkingssamenkomst in de PKN kerk, Plein Zaamslag. m.m.v de plaatselijke kerken, organist Peter Eilander ( i.p.v. het concert op het Podium, dus geen intree, wel is er een collecte bij de uitgang) en koor One People.

Zaterdag 20 september

Om 13.15 uur een herdenkingsmonument onthult bij de Poolse brug (Axelsestraat Zaamslag) door Burgemeester Lonink en een Poolse vertegenwoordiger.

Vervolgens vertrek naar het Plein met legervoertuigen onder begeleiding van Chr. Drumfanfare Hosanna uit Axel.

Waarna om ± 13.45 uur het muziekfestival wordt geopend m.m.v.:

• Muziekvereniging De Volharding ­­ Zaamslag
  • Fanfare Excelsior ­­ Terhole
  • Zang­en dansensemble Gdynia ­­ Polen
  • Fanfare Vrijheid Eendracht ­­ Lamswaarde
  • Chr. Drumfanfare Hosanna ­­ Axel
  • Muziekvereniging De Vliegende Hollander ­­ Terneuzen

Om ± 16.15 finale met alle deelnemende korpsen, Pools volkslied en het Wilhelmus.

Tijdens deze 2 dagen zal er een minitentoonstelling worden gehouden in de PKN kerk over de tweede wereldoorlog in en om Zaamslag.

Kerk open op vrijdagavond vanaf 19.30 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.30 uur

Laatse tijd krijgen wij regelmatig vragen omtrent de betaling via de RABOBANK.

Dit omdat er problemen zijn met het IBAN Nummer.

Het IBAN Nummer is NL38INGB0004011838

2019  Oranjevereniging Zaamslag   - (Globbers Template) - (Gemaakt door Robin Martens)